søndag 12. februar 2012

Kyllingrullade fra Wenches kjøkken....(God morgen Norge)



 

Oppskriften er hentet fra boken "Mat og trivsel i riktig retning" av John Tore Frydenlund, Exlibriz forlag.

Slik gjør du:

1. Skjær et snitt på langs i hver kyllingfilet så du får en dy lomme.
Fyl lommene med strimlede grønnsaker og friske urter.


 
2. Pensle 4 ark med aluminiumsfolie og legg på kyllingfiletene.
Pakk sammen folien i tette pakker og legg i en ildfast form.

3. Stek ved 130 o i 30 - 35 min, eller ved 90 o i 2 timer.

Sjekk at kyllingen er gjennomstekt.
La kyllingen hvile noen minutter i folien.
Mens kyllingen er i stekeovnen, stek ananasringer gylne i smør.
Skjær kyllingfiletene i skiver og anrett på tallerken med stekt annanas og krydret eplesaus.
Krydret eplesaus:
Surr epler i båter og finhakket ingefær i en kasserolle.
Skrell grapefrukt (fjern hvite hinner), del fruktkjøttet i biter og tilsett i kasserollen sammen med tomater i biter.
Ha i nellik og eplejuice.
Kok opp til alt er mørt.
Kjør sausen med en stavmikser.
Smak til med fruktose.
Ønsker du en litt tykkere saus, jevn med maisennamel.


DOMMEN BLE


Det ser godt ut, men det er faktisk IKKE det.... Blæææh.....
Men da har vi prøvd det å ;) haha...

Klem Villa Fredfull

1 kommentar:

  1. Fantastisk avslutning med blæh :D
    Ble fine bilder da.
    Er så kjedelig når en prøver noe nytt, som høres veldig godt ut, og så er det ikke det.
    Ikke lenge siden det samme skjedde her, var en oppskrift med kylling med appelsinjus, det var også blæh.
    Bedre lykke neste gang!
    Kos AC

    SvarSlett