fredag 14. oktober 2011

Knask eller knep?

Skal du lage lykt til Halloween?

Slik gjør du:

1. Skjær av toppen og hul ut gresskaret.

2. Fjern alt av løst kjøtt og kjerner.

3. Tegn øyne, nese og munn med tusj, og skjær ut med kniv.

4. Fjern bitene du har skåret ut, sett et kubbelys inni og sett på lokket.

Vent til mørsket stiger på..... BØØ!!!



Det fine med gresskarlykten er at innholdet kan brukes på bordet. Kjøttet kan syltes som biter eller kjøres til pure, kjernene smaker nydelig i salater eller på brød :)


Fant dette tipset i magasinet Boligdrøm!!

Klemmer fra Camilla i Villa Fredfull

1 kommentar:

  1. da må kubbelyset være veldig lite i allefall hvis ikke lukter svidd gresskar av lokket. jeg synes elektriske telys er det beste:) så slipper man å tenne de hele tiden:) cl

    SvarSlett