fredag 14. oktober 2011

Glasur til muffins



Du trenger:
  • 100 g temperert margarin
  • 300 g melis
  • 1 1/2 ss kakao
  • 1 1/2 ts vaniljesukker
  • 3 ss kaffe
MERK: Kremen er en del smak og behag, derfor anbefaler jeg å smake på kremen en del underveis slik at den blir perfekt for deg.
  1. Ta smør i en bolle og bruk mixmasteren til å gi smøret en annen form. Bruk det roligste nivået på mixmasteren til å begynne med og få opp tempoet etterhvert som du føler det ikke kommer til å sprute over hele kjøkkenet.
  2. Når smøret har blitt most, bland forsiktig inn melis, kaffe, kakao og vaniljesukker. Her må du også ta det veldig med ro med mixmasteren fordi det er så kjedelig hvis alt spruter over alt.
  3. Så kan du ta smørkremen i en kakesprøyte og pynte muffinsen som du vil.
Hentet denne oppskfiten hos blogger Hilde Myklatun !!

Klemmer fra Camilla i Villa Fredfull

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar