mandag 5. september 2011

Store mager og teite kommentarer

Det har seg sånn at når man blir gravid, blir man automatisk større. Puppene blir annerledes, rumpa blir breiere, magen blir rundere- altså kroppen endrer seg.

Hvorfor har det seg sånn at noen absolutt MÅ kommentere størrelsen på oss gravide?? " Oj, du er stor", "venter du tvillinger eller?", "sikker på at det bare er en inni der?"

Vi er forskjellige... Noen er lange og slanke, mens andre er korte og runde. Noen er lange og runde, mens andre igjen er korte og tynne. SÅNN ER VI!!! Når man går gravid er man ganske hormonell(ihvert fall jeg), og vil tro at mange hater slike kommentarer jeg skrev høyere opp her. Dette er en tid hvor man ikke alltid er like komfortabel eller bekvem med sin egen kropp. Noen strutter, mens andre igjen vil skjule at man er gravid. Dette blir jo selvfølgelig vanskeligere jo lengere man er på vei.

I første trimesteret føler de aller fleste seg dvaske og ekle. I andre trimester begynner magen å synes godt, og du kan ikke lengre skjule at du er gravid(med mindre du går med telt), mens i tredje trimester begynner man å bli lei av å gå gravid, man føler seg ikke lengre like attraktiv og flott. Selvfølgelig finnes det kvinner som strutter og er stolt av kroppen sin på dette tidspunktet, men ikke alle er slik. Derfor er kommentarene som : "Oj, du er stor", "venter du tvillinger?" ikke alltid på sin plass.

Kan man ikke heller bare holde munn om man ikke har noe positivt å komme med?? Jo, det synes jeg, og det er sikket mange andre enig i også :)


Klemmer fra Camilla i Villa Fredfull

2 kommentarer:

  1. Jeg er så ENIG!!! Hold kjeft alle som kommenterer størrelse på magen. Blir like dumt som å si til folk "Gud så mye rynker du har! Nå har du vel rundet 60?". Eller " såpass mye grått hår, ja! Du negynner å dra på åra ser jeg"!

    Og de som har veldig liten mage blir også deppa av kommentarer som påpeker nettopp det. Gravide er vakre og fantastiske, og synes man ikke det, får man H O L D E K J E F T !

    SvarSlett
  2. Kunne ikke vært mer enig :)Godt det er fler som tenker det samme. Hehe..

    SvarSlett