lørdag 17. september 2011

Spis, elsk, lev...

Over 5 millioner solgte bøker bare i USA!

Denne boken er blitt et fenomen i USA etter gjentatte anbefalinger fra Oprah Winfrey!!!   Elizabeth Gilberts liv er tilsynelatende perfekt. Hun er trettito år gammel, hun har en flott mann, et vakkert hjem, en spennende jobb, og nå prøver de å få barn. Men i stedet for å føle seg lykkelig og tilfreds, føler hun angst, sorg og forvirring. Hun vil ikke være gift, hun vil ikke ha noe barn. Hun vil være fri, hun vil finne meningen med livet. Men det som venter er en opprivende skilsmisse, en knusende depresjon og nok et mislykket kjærlighetsforhold før Elizabeth vet hva hun må gjøre. Hun kvitter seg med alle sine eiendeler, sier opp jobben, forlater sine kjære og legger ut på en ettårs reise - helt alene.

I denne boken forteller hun om sitt reiseeventyr. Hun starter med et opphold i Italia hvor hun lærer seg å nyte, snakke italiensk og hvor hun legger på seg de hyggeligste 11 kilo i sitt liv. I India lærer hun å finne sinnsro ved hjelp av en innfødt guru og en overraskende klok mann fra Texas. Til slutt ender hun opp i Indonesia hvor en eldgammel medisinmann lærer henne å finne balansen i livet. Og helt uventet, og når hun minst venter det, møter hun kjærligheten.

Jeg synes denne boka var kjempe bra.. Dette er en bok alle bør lese, uansett hvor i livet du befinner deg!! En deilig bok...Vil du lese en god bok i høst, anbefaler jeg denne på det sterkeste :)

Klemmer fra Camilla i Villa Fredfull

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar