lørdag 17. september 2011

Morsomme gaver å gi bort

Veldig mange har det aller meste... Hva med å kjøpe noe som er litt morsomt i stede?? Noe som får en til å smile!! Synes disse er helt fantastiske :)

Morsom dørmatte er ikke å forakte...


Hva med noen morsomme skilt??

En værstasjon som alltid forteller deg hvordan været er...

En børste for de skallede...

Hva med Facebook stempler??

Ta bare dette med Facebook. Det har medført at menneskehetens vanligste måte å uttrykke at man liker noe på nå, er å trykke på en "Like"-knapp. Det høres jo enkelt og smart, men problemet oppstår når man kommer ut i den virkelige verden og ikke kan finne den knappen. Da må man i stedet snakke og begrunne og holde på for å forklare hva som er så bra.
Men nå er det her, Like-stempelet som løser problemet. Og ikke nok med det, det har fått selskap av sin ondskapsfulle tvillingbror Dislike-stempelet som tragisk nok ikke finnes på Facebook. Se der, et tydelig eksempel på at virkelighetens verden tross alt er litt kulere enn Facebook. Så logg deg av Facebook og vis i stedet dine meninger IRL.

Eller en blåseape som gjør at neglelakken tørker fortere!!

Blåseape, tenker du da, hva i all verden er det? Vel, strengt tatt er det et slags blåseinstrument. Men glem tverrfløyte, flygelhorn og tuba*. Her dreier det seg om et blåseinstrument som tørker neglelakken din! Den sitter søt og grei på en hylle til du legger fingrene dine på apens lille bananplate, og da begynner den å blåse neglelakken din tørr og fin.

Da har jeg kommet med noen tips til gaver i dag å...:)
Ha en deilig natt alle sammen.

Klemmer fra Camilla i Villa Fredfull

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar